SNS: Vladine mere neće pomoći

Funkcioner SNS-a Aleksandar Vučić kritikuje paket mera Vlade Srbije za rešavanje problema u ostvarivanju prava zaposlenih u uslovima ekonomske krize.

Izvor: B92

Petak, 28.08.2009.

16:35

Default images

One neće unaprediti stanje u ekonomiji i poboljšati položaj radnika, ocenio je zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Naprednjaci su spremni za razgovore sa Vladom o rešenjima za tešku situaciju u zemlji, ali neće dati saglasnost za buduća otpuštanja radnika.

“Srpska napredna stranka smatra da su mere Vlade Republike Srbije, mere takozvane socijalne pomoći, u stvari mere obezbeđivanja sopstvene vladavine i pokušaj da se štrajkovi i štrajkači sklone sa ulica Beograda i sa ulica gradova i sela u Srbiji", rekao je Vučić.

"Tu nema nikakve suštine i tu nema nikakvog pokušaja poboljšanja položaja radnika, tu nema govora o njihovoj budućnosti, nema govora o napretku ekomonije, o unapređenju socijalnog statusa radnika”, smatra on.

“Tu se radi samo o tome da vlast preživi još koji mesec do izbora i ama baš ništa više”, zaključio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: