Dačić: SPS-u je najbliži DS

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio da je u ovom trenutku Demokratska stranka, kao članica Socijalističke internacionale, "ideološki najbliža" SPS-u.

Izvor: Beta, Blic

Nedelja, 23.08.2009.

00:03

Default images

"Za Srbiju je važno da se u narednom periodu zadrži stabilnost. Pošto je DS članica Socijalističke internacionale, oni su SPS-u u ovom trenutku ideološki najbliži, bez obzira što to može da zvuči čudno i našima i njihovima", izjavio je Dačić u intervjuu za nedeljno izdanje "Blica".

On je takođe pozitivno odgovorio na pitanje da li je moguće da lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić "bude deo neke buduće koalicije u kojoj će biti i DS i SPS".

Dačić je u intervjuu Novostima ponovio stav SPS-a da u Skupštini Srbije neće glasati za predloženi zakon o informisanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: