Dva pištolja u automobilu Zilkića

Pri rutinskoj kontroli u službenom vozilu Rijaseta Islamske zajednice Srbije pronađena su dva pištolja koja su po nalogu tužilaštva oduzeta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.08.2009.

18:36

Default images

Ovaj slučaj je, kako je rečeno, sada u nadležnosti tužilaštva. Reis-ul-ulema Islamske zajednice Srbije Adem Zilkić potvrdio je da je u njegovom službenom vozilu pronađeno oružje koje je evidentirano kod nadležnih organa. Oružje je, prema njegovim rečima, pronašla policija u rutinskoj kontroli u Beogradu, gde vrhovni poglavar službeno boravi.

Šef kabineta vrhoskog poglavara Jakub Leković je ranije Tanjugu rekao da reis-ul-ulemi već dugo svakodnevno stižu poruke sa raznih strana da mu je ugrožena bezbednost.

Rijaset se tim povodom više puta obraćao nadležnim državnim organima koji do sada po tom pitanju ništa nisu preduzeli, rekao je Leković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: