Osuđen zbog podmetanja droge

Policijski inspektor Mileta Bojanić iz Valjeva osuđen je na godinu dana, a Saša Damnjanović na deset meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2009.

17:30

Default images

Obrazlažući presudu, sudija Okružnog suda Ivana Ristivojević je rekla da je tokom glavnog pretresa dokazano da je Bojanić u julu 2008. godine podmetnuo 0,96 grama kokaina u kombi pekare braće Jančić iz Valjeva.

Inspektor je potom pozvao svog kolegu iz kriminalističke policije zaduženog za suzbijanje narkomanije i priveo Jančiće u stanicu, nakon čega je protiv njih pokrenut pretkrivični postupak.

Bojanić je drogu dobio od Damnjanovića, koji je danas osuđen zbog saučesništva u zloupotrebi službenog položaja i neovlašćenog držanja i stavljanja u promet droga.

Bojanić i Damnjanović će solidarno morati da plate više od 200.000 dinara sudskih troškova, troškova krivičnog postupka, kao i troškove braći Jančić u roku od 15 dana po pravosnažnosti presude.

Na presudu Okružnog suda u Valjevu strane u postupku se mogu žaliti Vrhovnom sudu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: