Crna Gora: Još dva slučaja gripa

U Crnoj Gori su potvrđena još dva slučaja novog gripa, čime je broj obolelih u toj zemlji povećan na šest.

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2009.

13:46

Default images

Ministarstvo zdravlja Crne Gore je saopštilo da se novooboleli nalaze u Kliničkom centru u Podgorici i u bolnici u Pljevljima. Oni su, kako se navodi, virusom inficirani iz kontakta, a reč je o devojčici iz Pljevalja i ćerki pacijenta iz Kotora.

“U Kliničkom centru Crne Gore nalaze se još tri osobe koje su bile u kontaktu sa pacijentom iz Kotora. Jedan sumnjiv slučaj iz istog kontakta nalazi se u kućnoj izolaciji. Uzorci od svih pacijenata poslati su na specifičnu analizu u Torlak", navodi se u saopštenju.

Svi pacijenti, kako se dodaje, imaju blagu kliničku sliku i stabilnog su zdravstvenog stanja, a prvi oboleli student iz Bara u subotu je pušten kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: