Gurnuo “samoubicu“ s mosta

Jednog muškarca u kineskom gradu Guangdžuu koji je pretio da će izvršiti samoubistvo, sa mosta je gurnuo prolaznik besan zbog petočasovne blokade saobraćaja.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.05.2009.

14:06

Default images

Penzionisani oficir Laj Đijanšeng probio se kroz policijske redove i, pretvarajući se da se rukuje sa Čenom Fučaom, gurnuo ga sa mosta, izveštava list "Čajna Dejli".

"Gurnuo sam ga zato što su ljudi kao on veliki egoisti. Njihovo ponašanje šteti javnim interesima. Oni se ne usuđuju da sebi zaista oduzmu život. Naprotiv, samo žele da skrenu pažnju odgovornih na svoje probleme", rekao je Laj Đijangšeng, koji je odmah uhapšen.

Nesreći Čen Fučao, koji je nakon propasti projekta sa nekretninama ostao dužan 200.000 evra, pao je sa visine od osam metara. Zadobio je teške povrede leđa i zgloba na ruci.

Od početka aprila, on je najmanje dvadeseta osoba koja je pretila da će izvršiti samoubistvo sa istog mosta u Guangdžuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: