Hapšenje zbog pucnjave u autobusu

19-godišnji Dragan J. iz Jelenče kod Šapca, s boravištem u Novom Sadu, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je pucao u gradskom autobusu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 19.02.2009.

13:30

Default images

On je tom prilikom ranio jednog Novosađanina, saopštila je novosadska policija. Posle kraće svađe sa nekoliko mladića, 30. januara u autobusu na liniji broj 7 Dragan J. je iz pištolja ispalio četiri do pet metaka, od kojih su dva pogodila mladića u nogu.

U pucnjavi su polomljena i dva stakla na vozilu u kojem je bilo desetak putnika.

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja, navodi se u saopštenju.

Podseća se da se protiv Dragana J. već vodi postupak pred Opštinskim sudom, jer je prošle godine pištoljem ranio radnika obezbeđenja novosadske diskoteke "Akvarijus".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: