Prijava protiv Šormaza zbog udesa

MUP potvrdio da je protiv poslanika DSS-a Dragana Šormaza podneta prekršajna prijava zbog sumnje da je izazvao udes.

Izvor: Beta

Četvrtak, 31.07.2008.

11:31

Default images

Nesreća se dogodila pre mesec dana nedaleko od Aleksinca. "Protiv Šormaza je podneta prekršajna prijava zbog sumnje da je prekršio Zakon o osnovama bezbednosti saobraćaja na drumovima", rekao je Portparol Policijske uprave u Zaječaru Zoran Stamenković.

Nesreća, u kojoj nije bilo teže povređenih, dogodila se 28. juna na putu Sokobanja-Aleksinac, kada su se sudarili automobili audi A6 kojim je upravljao Šormaz i fijat stilo, koji je vozio Miloš Ilić (26), iz Sokobanje.

Prema rečima jednog svedoka udesa, Šormaz je pobegao sa lica mesta, bez provere u kakvom su stanju putnici u fijatovom vozilu.

Prema dosadašnjim nalazima istrage i nakon uviđaja, vozilo kojim je upravljao poslanik DSS-a, kretalo se sredinom kolovoza, nakon čega se dogodio bočni kontakt sa vozilom koje se kretalo iz suprotnog smera.

Šormaz je demantovao da je pobegao sa lica mesta i rekao da se zaustavio malo dalje kako bi se uverio da li je sve u redu, da je video da se drugo vozilo nije zaustavilo i da je onda nastavio put.

Policija je audi zaustavila kod Aleksinca, gde je Šormaz pokazao dokumenta i poslaničku legitimaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: