Užice: Gradonačelnik iz DS-a

Odbornici Skupštine grada Užica izabrali Jovana Markovića, predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke, za gradonačelnika.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2008.

22:11

Default images

Izabrano je i devetočlano Gradsko veće, čime su konstituisani svi organi vlasti. Neophodnu većinu glasova za izbor gradonačelnika i gradske vlasti obezbedili su koalicioni partneri DS i SPS, s tim da su demokrate očuvale predizbornu koaliciju sa G17 plus i SPO, a prilikom današnjeg glasanja nije izostala ni podrška tri odbornika LDP-a.

Marković, koji je po obrazovanju pedagog za fizičku kulturu i do sada je obavljao funkciju direktora ustanove "Dečji vrtići", istakao je da su njegovi prioriteti, kao i gradske vlade, nastavak izgradnje kapitalnih investicija u gradu - gasifikacija, izgradnja sanitarne deponije, obilaznice oko grada, doma za stare i zgrade arhiva, te stvaranje uslova za nova ulaganja.

Odbornici opozicije - DSS, SRS i Nove Srbije, zamerili su Markoviću da nije ponudio ništa novo, jer se radi o već započetim projektima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: