SRS, DSS, SPS: Planovi za Beograd

Predstavnici SRS, koalicija DSS-NS i SPS-PUPS-JS razgovarali o planovima i programu razvoja Beograda po preuzimanju vlasti u gradu 14. jula, saopšteno je iz SRS.

Izvor: B92

Subota, 28.06.2008.

13:33

Default images

Učesnici sastanka dogovorili su se o dinamici radova na ključnim infrastrukturnim objektima u Beogradu, načinu finansiranja tih radova i stvaranju uslova za uvećanje domaćih i stranih investicija u srpskoj prestonici, navodi se u saopštenju SRS.

U razgovorima su učestvovali Aleksandar Vučić (SRS), Andreja Mladenović (DSS), Dubravka Filipovski (NS) i Aleksandar Antić (SPS). Podsetimo, predstavnici pomenutih stranaka i koalicija potpisali su 28. maja koalicioni sporazum za formiranje vlasti u Beogradu.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski izjavila je da je na sastanku bilo reči i o budućim kadrovskim rešenjima, ne navodeći pojedinosti, ona je rekla i da su strani investitori - iz Austrije, Rusije, Nemačke, Izraela u kontaktima sa predstavnicima buduće gradske vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: