Zablaćanski teško, Diklić bolje

Zdravstveno stanje glumca Milenka Zablaćanskog i dalje je teško, pri čemu se registruju povremena pogoršanja vitalnih funkcija.

Izvor: FoNet

Ponedeljak, 14.01.2008.

13:35

Default images

Zablaćanski je u stanju teške kome i život mu je ugrožen, navodi se u saopštenju VMA. Što se tiče glumca Bogdana Diklića, koji je povredio oko na snimanju filma "Turneja", njegovo stanje se poboljšava, saopštila je VMA. Registruje se povlačenje krvi iz svih struktura oka, uz postepeno vraćanje oštrine vida, navodi se u saopštenju.

Istraga o nesreći

Opštinsko tužilaštvo u Užicu zatražilo je danas istragu protiv Petra Šišovića (66) iz Čajetine zbog nesreće u kojoj je teško povređen glumac Milenko Zablaćanski, saznaje Beta.

Opštinsko tužilaštvo iz Užica dostavilo je istražnom sudiji Opštinskog suda u Ccajetini zahtev za sprovođenje istrage protiv Šišovića (66) iz Čajetine zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

U Opštinskom sudu u Čajetini novinarima je danas rečeno da će "istraga uzeti u razmatranje predlog koji je dalo tužilaštvo".

Šišović je 5. januara učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je teško povređen beogradski glumac Milenko Zablaćanski (53), u mestu Jevremovići, na magistralnom putu Užice-Zlatibor.

Užička policija je tada navela da je do nesreće došlo kada je vozilo kojim je upravljao Šišović i koje se kretalo iz pravca Užica prešlo u krajnju levu kolovoznu traku i tom prilikom direktno udarilo u vozilo kojim je upravljao Zablaćanski i koje se kretalo iz suprotnog smera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: