Ubijen pripadnik KPS-a

KPS je privela i zadržala danas nekoliko osoba za koje sumnja da su povezane sa ubistvom pripadnika KPS-a, Triumfa Rize.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2007.

21:50

Default images

"KPS nastavlja intenzivnu istragu u kojoj su pored istražne jedinice iz regiona Prištine uključeni i istražitelji iz glavne komande KPS-a. Uzimamo izjave očevidaca i ekipe kriminalističke policije rade na terenu, a privedeno je i nekoliko osoba", rekao je portparol KPS-a Veton Eljšani agenciji Beta.

Riza (27) je bio pripadnik specijalne jedinice KPS-a za obezbeđivanje najznačajnijih ličnosti Kosova.

Ubijen je danas posle podne u naselju Dardanija u Prištini. Na njega je, kako Beta nezvanično saznaje, pucano iz neposredne blizine.

Ubistvo Rize danas je najoštrije osudio i predsednik Reformističke partije ORA i član pregovaračkog tima Kosova Veton Suroi.

"Triumf Riza, kao primer smelosti i pravde, treba da posluži kao motiv da organi reda i pravde preduzmu sve mere da onemoguće zločin i kažne počinioce koji nanose štetu budućnosti građana Kosova", rekao je Suroi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: