ULAZAK U SEKTOR B IZ PET PRAVACA

Izvor: B92

Sreda, 23.05.2001.

21:22

Default images
Zdruzene snage bezbednosti uci ce u cetvrtak u sektor B Kopnene zone bezbednosti iz pet pravaca - cetiri pravca za podsektor jug i jednog pravca za podsektor sever. Kako prenosi Fonet, sa juga je pravac a - Presevo, Ilince, Madjare, pravac b - Rajince, Golemo Brdo, kontrolni punkt broj 8, pravac c - Presevo, Oraovica, Kisinske Tile i pravac d - Presevo, Cerevajka, a sa severa je pravac Goc, Orlova cuka. Porptparol pres centra u Bujanovcu Ljuba Podunavac je upozorio da je u sektoru B Kopnene zone bezbednosti postavljeno puno protivpesadijskih i protivtenkovskih mina. Zato ce, kaze Podunavac, inzinjerijske jedinice ici prve kako bi razminirale pravce kretanja. Zdruzene snage bezbednosti krecu u sektor B sutra ujutro izmedju 6. 30 i 7 casova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: