Draskovic: "Glavama ce platiti svi oni, koji su ubili"

Izvor: B92

Sreda, 06.10.1999.

20:59

Default images
Na Topciderskom groblju u Beogradu u sredu su sahranjeni clanovi Srpskog pokreta obnove (SPO) Zvonko Osmajlic, Vucko Rakocevic i Dragan Vusurovic, koji su pre tri dana poginuli u saobracajnom udesu na Ibarskoj magistrali. U posmrtnom govoru lider SPO Vuk Draskovic rekao je da ce "glavama platiti svi oni, koji su ubili ove ljude. To nece biti osveta, vec pravda. Ne samo SPO-u, vec ogromnoj vecini gradjana dosta je imperije zla, koja je srusila sve sto smo zidali od Karadjordja naovamo i svakog dana proizvodi smrt. Ta imperija bice srusena", rekao je Draskovic. Na sahrani je bilo oko hiljadu ljudi, medju kojima i visoki funkcioneri opozicionih stranaka, a opelo je drzao vladika hvostanski Atanasije Rakita sa jos desetak svestenika Srpske pravoslavne crkve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: