MUP Srbije o kokainu

Policija Srbije obavlja provere neophodne makedonskoj policiji za istragu šverca kokaina, kažu u MUP-u.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2007.

16:10

Default images

"Policija Srbije je u stalnim kontaktima sa policijom Makedonije i sve policijske provere neophodne makedonskoj policiji, naša policija vrši i odmah ih dostavlja policiji Makedonije", rekao je direktor policije Milorad Veljović. On je naveo da će policija Srbije uvek izaći u susret makedonskoj policiji za sve što bude tražila.

Kontakti sa makedonskom policijom su svakodnevni, s obzirom da je obostrani interes na potpunom rasvetljavanju ovog i svih drugih slučajeva koji se tiču droge i organizovanog kriminala, rekao je Veljović.

Skoro pola tone kokaina, vrednog 100 miliona evra, otkrila je u subotu makedonska policija, a dolazio je iz Venecuele za tržište EU.

Stanislava Čočorovska-Poletan, čiji je suprug Ranko bio kum i telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana, smatra se organizatorkom šverca kokaina. Poletanova se dovodi u vezu i sa švercom cigareta i nafte između Srbije i Makedonije tokom Slobodana Miloševića.

Ona je, međutim, negirala te tvrdnje, o čemu više možete čitati u pregledu štampe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: