Mali o interpelaciji: Opozicija nema argumente, pa pravi farsu

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali komentarisao je najavu dela opozicije da pokreće proceduru za njegovu interpelaciju.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

17:48

Mali o interpelaciji: Opozicija nema argumente, pa pravi farsu
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/ bg

Mali je rekao da to rade jer nemaju ništa konstruktivno da kažu, pa onda vređaju i prave farsu

On je dodao da je cela Srbija imala priliku da vidi kakva je opozicija danas i kako se bahato ponaša, isto onako kako su, kaže, vodili našu zemlju pa je doveli do banrkota i stečaja.

"Ja trpim njihove uvrede već danima. To su oni isti ljudi koji su za premijerku Anu Brnabić rekli da je sramota za Srbiju, da je uvreda za Srbiju, da BIA treba da ispita njene korene, njeno poreklo", rekao je Mali za Tanjug.

Naveo je da se danima u Skupštini Srbije govori o najvažnijem dokumentu koji predviđa povećanje plata i penzija, životnog standarda, ulaganja u infrastrukturu, ekologiju i energetiku, a to je budžet za narednu godinu, a da se od opozicije za to vreme čuju samo dobacivanja i uvrede, a ništa konkretno za dobrobit građana Srbije.

"Kad nemate argument, kad nemate ništa konstruktivno da kažete, onda krene vređanje i krenu ovakve stvari", dodao je Mali.

Dodao je da je on sve vreme u Skupsstini Srbije, "više nego svi oni zajedno, jer većina njih samo ulazi i izlazi iz sale i dobacuje".

"To je njihova slika i prilika, mene to ne interesuje. Neka oni rade šta žele, kako žele, ja ću i dalje da se borim za građane Srbije, da se borim za povećanje plata i penzija, da svaki dinar ide za kapitalne investicije, za izgradnju bolnica, vrtića, škola u ovom trenutku kad imamo najveću svetsku ekonomsku krizu od Drugog svetskog rata", rekao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: