Uzbuna, primljen "krvavi paket"; odmah su reagovali

Španska policija ogradila je oblast oko ukrajinske ambasade u Madridu nakon što je primila novi "krvavi paket", saopštilo je ukrajinsko ministarstvo.

Izvor: Tanjug

Petak, 02.12.2022.

15:48

Uzbuna, primljen
EPA-EFE/Chema Moya ATTENTION EDITORS: FACES PIXELATED AT SOURCE.

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova takođe je saopštilo da je paket sličan onima koji su poslati drugim ambasadama.

Ovo se dogodilo pošto je pre nekoliko dana niz od šest pisama-bombi upućen zvaničnicima i insitucijama u Španiji uključujući i ambasadu SAD, kancelariju španskog premijera Pedra Sančeza, ministarstvo odbrane, proizvođača oružja, vazdušnu bazu i evropski satelitski centar.

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je nekoliko ambasada zemlje u inostranstvu primilo pakete u kojima su bile životinjske oči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: