"Priznajte da su vas izdali"

Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, objavila je na Telegramu da će zemlje Evropske unije morati da se suoče sa istinom.

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2022.

21:31

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Ona je dodala da će morati da priznaju da su ih saveznici izdali u vezi sa incidentima oko Severnog toka.

Ona je prokomentarisala izjavu potpredsednika ruske vlade Aleksandra Novaka da je Rusija spremna da isporučuje gas kroz neoštećeni deo gasovoda Severni tok 2, piše ruska prorežimska novinska agencija TASS.

"Da li će se neko posle toga usuditi da kaže da naša zemlja stoji iza akta sabotaže? Slažem se da je veoma teško saznati istinu. Ali jednog dana zemlje Evropske unije će to morati da urade i priznaju da su ih njihovi saveznici izdali“, napisala je Zaharova na Telegramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: