Bačene dve bombe na kuću policajca u Podgorici; Ubijen napadač

Jedan od osumnjičenih napadača na policajca Eća Mervana ubijen je u sukobu sa policijom, a drugi napadač je uhapšen, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.09.2022.

07:54

Bačene dve bombe na kuću policajca u Podgorici; Ubijen napadač
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Prilikom rasvetljavanja događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dve eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F.K. i R.A", navode u saopštenju.

Kako navode, prilikom hapšenja, u razmeni vatre sa policijom ubijen je F.K. "Prilikom hapšenja u naselju Konik, F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrebili vatreno oružje usled čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje lekarske pomoći. On je usled zadobijenih povreda preminuo", ističu iz policije. Drugi napadač, R.A. je uhapšen i priveden u službene prostorije. "Uviđajne radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom su u toku, a o dalje preduzetim aktivnostima javnost će biti blagovremeno obaveštena", navode iz policije. Iz policije navode da je jedna bomba eksplodirala, a druga ne, te da je napravljena manja materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: