Vučić se zamenicom državnog sekretara SAD: Jačanje partnerskog dijaloga FOTO

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa zamenicom državnog sekretara SAD Viktorijom Nuland na marginama Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine UN.

Izvor: B92

Petak, 23.09.2022.

07:13

Default images

"Sastanak sa zamenicom državnog sekretara Viktorijom Nuland, kao i uvek, bio je izuzetno otvoren i sadržajan. Razmotrili smo najbitnija globalna i regionalna geopolitička pitanja, ali i dodatne mogućnosti za jačanje partnerskog dijaloga sa SAD, kako u ekonomskom smislu, tako i u kontekstu sveobuhvatne bilateralne saradnje", objavio je Vučić na instagramu.

Naveo je da je sinoć iskoristio priliku da zahvali gospođi Nuland na ozbiljnom, racionalnom i otvorenom angažmanu i razumevanju prilika na Zapadnom Balkanu.

Velike sile rešavaju "kosovski čvor"? Vučić: "Imamo li izbora"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: