Ništa od dogovora: Nema nove vlade? DF bio spreman da odustane od mesta premijera

Predstavnici partija parlamentarne nisu uspeli da se dogovore o izboru mandatara za formiranju nove vlade i o sastavu novog skupštinskog rukovodstva.

Izvor: Novosti

Ponedeljak, 12.09.2022.

20:35

Ništa od dogovora: Nema nove vlade? DF bio spreman da odustane od mesta premijera
Deposit/Xload

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je nakon sastanka sa su iscrpljene sve mogućnosti za postizanje dogovora u ovom sastavu.

"To znači da ću pozvati na sastanak predsednike svih stranaka", kazao je Mandić, podsetivši da je DF kandidovao njega za mandatara, URA je predložila Dritana Abazovića a Demokratska Crna Gora je saslušala predloge i određivala se o tome.

"Želeći da deblokiramo razgovore, saopštili smo kolegama da smo spremni da odustanemo od mesta premijera, od te kandidature, ali da dođemo do dogovora i da nastavimo posao koji su nam građani zadali 30. avgusta. No, i pored toga, dogovora nije bilo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: