Izbo muškarca u grudi, pa se sakrio u šumu

U Ulici Stevana Filipovića u Železniku sinoć oko 21čas 34-godišnji muškarac teško je ranjen ubodima nožem.

Izvor: Beta

Petak, 19.08.2022.

07:35

Izbo muškarca u grudi, pa se sakrio u šumu
Depositphotos zx6r92

Kako je agenciji Beta rečeno u beogradskoj službi Hitne pomoći, on je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Brzom intervencijom inspektora sa Čukarice uhapšen je S.M. (28) zbog sumnje da je nožem ubo u grudi S.J. (33) u kladionici u Železniku.

Prema nezvaničnim informacijama, S.M. je uhapšen nedaleko od svoje kuće gde je pobegao nakon napada.

"Napadač je nakon što je izbo mladića u kladionici skuterom pobegao sa mesta događaja i sakrio vozilo u šumi. Odatle je navodno zvao druga da dođe po njega i da ga odveze kući kako bi uzeo stvari i nastavio bekstvo. Policija ga je uhvatila u trenutku kada je planirao da pobegne", rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je S.M. od ranije poznat policiji i da je navodno pre mesec dana izašao iz zatvora.

"Navodno je S.M. pod dejstvom alkohola i narkotika prvo napao radnicu lokala, a izbodeni mladić je pokušao da je odbrani od nasilnika. U tom trenutku S.M. je, kako se sumnja, izvadio nož i ubo mladića u grudi. Srećom, povreda nije opasna po život", dodaje sagovornik. U Beogradu tokom noći nije bilo saobraćajnih nezgoda, a Hitnu pomoć su najčešće zvali gradjani zbog problema sa visokim pritiskom. Tokom noći dežurno je bilo 20 ekipa Hitne pomoći, koje su odgovorile na 85 poziva gradjana, od kojih je 20 bilo na javnim mestima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: