Filmska krađa pošla po zlu: Srušio se tunel, pljačkaši zapomagali FOTO/VIDEO

Banda pljačkaša banaka bila je prinuđena da pozove u pomoć rimsku policiju da ih izvuče iz tunela koji su sami iskopali, ali se srušila tokom pljačke.

Izvor: index.hr

Petak, 12.08.2022.

13:29

Filmska krađa pošla po zlu: Srušio se tunel, pljačkaši zapomagali FOTO/VIDEO
EPA/PAUL ZINKEN

Pripadnici spasilačke službe su u četvrtak uveče oko 20 časova izvukli povređenog muškarca iz urušenog tunela i prevezli ga u bolnicu, dok je policija privela trojicu njegovih saučesnika u pljački.

Pretpostavlja se da je poziv u pomoć uputio jedan od razbojnika.

Pokušao da opljačka banku

Članovi bande, dva Rimljana i dva Napolitanca, iskoristili su dugi vikend usred Feragosta, kada je većina italijanskih preduzeća zatvorena, da provale u banku i obližnje firme.

Ali njihov plan se izjalovio jer su loše iskopali tunel do obale, koji se urušio, pa su bili prinuđeni da pozovu policiju u pomoć.

"Pomozite, molim vas, dođite i oslobodite me", poziv je jednog muškarca spasilačkoj službi nakon što se srušio tunel koji je iskopao zajedno sa svojim kolegama.

Spasilačke službe iskopale su drugi tunel

Pripadnici spasilačke službe, uključujući stručnjake obučene da pomognu ugroženima nakon zemljotresa, morali su da kopaju drugi, paralelni tunel kako bi pomogli.

Mediji prenose da je tokom procesa spasavanja zarobljeni čovek dobio tečnost i kiseonik koji su ga održavali u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: