Ukrajina se ruga turistima na Krimu – Ministarstvo objavilo snimak: "Krema za sunčanje neće zaštititi" VIDEO

Ukrajinsko Ministarstvo odbrane objavilo je satirični video-snimak koji se odnosi na eksploziju u ruskoj bazi Saki na Krimu.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

11:25

Default images

Video-snimak je posvećen turistima koji letuju na Krimu.

"Osim ako ne žele neugodno vrući letnji odmor, našim cenjenim ruskim gostima savetujemo da ne posećuju ukrajinski Krim. Jer ih nikakva količina kreme za sunčanje neće zaštititi od opasnih učinaka pušenja u nedopuštenim prostorima", napisali su Ukrajinci na Tviteru uz snimak i time se nadovezali na izjavu ukrajinskog ministra odbrane Oleksija Reznikova koji je rekao da "misli da su ruski vojnici u ovoj zračnoj bazi prekršili svoje vrlo jednostavno poznato pravilo: ne pušite na opasnim mestima". Podsetimo, na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vide kilometarske kolone ruskih turista koji su odlučili da napuste letovališta na Krimu posle eksplozija.

Neki ukrajinski mediji odlučili su da zbijaju šale sa snimcima, te su objavljivali snimke kolone automobila ispred Krimskog mosta, uz komentar da "nema više slika bikinija sa plaže 2022. godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: