Abazović, Adžić i Ratko Knežević šetali Stradunom: Širimo ljubav FOTO

Premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastali su se sinoć u Dubrovniku sa Ratkom Kneževićem, novinarom, diplomatom i biznismenom.

Izvor: Tanjug

Sreda, 10.08.2022.

10:45

Default images

Oni su prošetali Stradunom, a potom večerali u poznatom dubrovačkom restoranu.

Abazović je na Tviteru napisao da je prvi crnogorski premijer koji šeta Stradunom, a Dubrovački vjesnik piše da “njihovo druženje u Dubrovniku ima veze sa najnovijom krizom vlasti” u Crnoj Gori.

“Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, poručio je crnogorski premijer nakon posete Dubrovniku.

Abazović je na Tviteru napisao da se kao dete seća bombardovanja Dubrovnika - "najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva".

"Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, napisao je Abazović.

Naveo je da je u toku radne posete tom gradu realizovan susret sa Ratkom Kneževićem.

“Radni dan sa ministrom Filipom Adžićem u Duborovniku, razgovori sa diplomatama, a zatim susret i večera sa našim poznatim Crnogorcem u Hrvatskoj, Ratkom Kneževićem. Širimo ljubav, regionalu saradnju i gradimo evropsku budućnost”, poručio je Abazović.

Šetnju Stradunom sa Abazovićem i Ratkom Kneževićem na Tviteru je komentarisao i ministar Adžić.

"Sadržajan dan sa diplomatama i čovekom koji je prvi otvoreno poceo da govori o švercu cigareta u Crnoj Gori i dao veliki doprinos u saradnji sa partnerskim službama koje su pomogle u zaustavljanju kriminalnih aktivnost''",

Deo podgoričkih medija piše, međutim, da Abazović nije prvi crnogorski premijer koji je šetao Stradunom, već da je to bio Duško Marković još 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: