Pucnjava u restoranu na Novom Beogradu: U obračunu ranjen Šljukin telohranitelj

U restoranu Mala Kolubara na Savskom nasipu dogodio se incident.

Izvor: Novosti

Nedelja, 03.07.2022.

11:15

Pucnjava u restoranu na Novom Beogradu: U obračunu ranjen Šljukin telohranitelj
FOTO: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Tri osobe zbrinute su u Urgentnom centru nakon što je došlo do tuče u jednom restoranu na Novom Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Do incidenta u restoranu na Savskom nasipu došlo je u 02.35 časova noćas, a kako kažu u MUP-u, policija radi na rasvetljavanju tog događaja.

Kako su preneli mediji, tri osobe su povređene u pucnjavi u restoranu Mala Kolubara.

Naime, 33-godišnji V. S. ranjen je u pucnjavi koja se dogodila na parkingu ispred restorana "Mala Kolubara" na Savskom keju.
On je zadobio teške povrede ruke nanete vatrenim oružjem. Teške telesne povrede zadobio je i muškarac koji ima 55 godina, V. Ć. On je ranjen u stomak nožem.

V. Ć. je poznat javnosti kao nekadašnji telohranitelj Sredoja Šljukića kojeg su ubili pripadnici Zemunskog kriminalnog klana.
Lakše je povređen i 48-godišnji Z. P. On je zadobio povrede glave. I druga dvojica ranjenih su dobro poznati policiji.

V. S. i V. Ć. se nalaze u Urgentnom centru i čuva ih policija. Oni u ovom trenutku ne žele da sarađuju sa inspetkorima kriminalistisčke policije i Višim javnim tužilaštvom, u cilju rasvetljavanja situacije, javlja Pink.

Z. P. koji je završio u Urgentnom, a nakon ukazane medicinske pomoći, pušten je na kućno lečenje. Na licu mesta policija je obavila uviđaj, po nalogu Višeg javnog tržilaštva. Intenzivno se radi na rasvetljavanju i hapšenju onoga ko je kriv za ovaj slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: