U Srbiji sutra pretežno sunčano i veoma toplo, do 34 stepena

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, samo na istoku Srbije i u planinskim predelima tek ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2022.

13:16

U Srbiji sutra pretežno sunčano i veoma toplo, do 34 stepena
Foto: Profimedia

Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura iznosiće od 15 do 20, najviša dnevna od 31 do 34 stepena.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 20, a najviša oko 34 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 4. jula, biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme u svim krajevima, naročito od srede (29. 6.), kada će maksimalne temperature preći 35 stepeni Celzijusa, a ponegde se očekuju i tropske noći.

Uz lokalni razvoj oblačnosti pojava izolovanog pljuska sa grmljavinom očekuje se ponegde u planinskim predelima.

U sredu i četvrtak u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju. Krajem perioda naoblačenje sa kišom i pljuskovima i padom temperature.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: