Vučić objavio nedeljnog pobednika konkursa FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas pobedničku fotografiju najlepših delova Srbije, a pobednik je Ivan Ivanović.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2022.

09:16

Vučić objavio nedeljnog pobednika konkursa FOTO

Uz fotografiju, predsednik je napisao: "Poštovani sugrađani, znamo da ste se već navikli da nedeljom ujutru pogledate koja fotografija je odabrana kao najlepša na našem foto konkursu. Verujemo da, kao i mi, uživate u predivnim krajolicima naše Srbije, a slike koje nam šaljete svakog dana otkrivaju nam i neke nove, čarobne detalje i perspektive iz kojih naša zemlja izgleda nestvarno lepo".

Kako je naveo, pobednik ove nedelje je Ivan Ivanović, koji je poslao "sjajnu fotografiju Ovčar Banje iz sasvim novog ugla".

"Čestitamo Ivanu, a od vas očekujemo da nastavite da nas iznenađujete maštom i fotografskim umećem", stoji uz fotografiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: