Grom udario u kuću: Povređena žena, zastoj u saobraćaju FOTO/VIDEO

Pretonicu u Srbiji i okolinu zahvatilo je rano jutros nevreme.

Izvor: B92

Subota, 28.05.2022.

08:35

Default images

Tokom jutrošnjeg nevremena u Beogradu grom je udario u kuću u Zelengorskoj ulici u Zemunu, a jedna osoba se nagutala dima, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć je primila poziv od policije u 5.47 sati da je došlo do požara, a nakon izlaska na teren ispostavilo se da je do požara došlo nakon što je grom pogodio kuću. Beograd je jutros zahvatilo nevreme sa kišom, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom koje je stiglo iz pravca Zemuna. Na ulicama dosta polomljenog granja. Problemi u gradskom saobraćaju. Oko 5.30 grom je udario u transformator Depoa Sava, tako da u ovoj tramvajskoj garaži nema struje. Zaustavljen je izlazak na trase polovine tramvaja.

Jutrošnje nevreme donelo je probleme u gradskom saobraćaju. Drvo koje je oko pet sati palo na uglu cara Nikolaja i Ulice Maksima Gorkog, oštetilo je trolejbusku mrežu. U zastoju su linije 19, 22 i 29.

Drvo je palo na kolovoz i Vojvođanske ulice u Surčinu. Zastoj u saobraćaju trajao je oko 50 minuta. U Beogradu će pre podne biti praćeno kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: