Vučić iz Davosa: "Teška rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana"; "Nove ideje od pametnih ljudi" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu, gde prisustvuje godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

09:23

Default images

Predsednik je imao i niz bilateralnih susreta sa brojnim evropskim i svetskim zvaničnicima.

"Teška rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana sa evropskim i regionalnim liderima na Svetskom ekonomskom forumu", objavio je predsednik na svom Instagram profilu uz fotografije iz Davosa.

Sa predsednikom Jermenije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas, na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, i sa predsednikom Jermenije Vaganom Hačaturjanom.

Vučić je kolegi iz Jermenije uputio i poziv da poseti Srbiju.

"Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, globalnoj situaciji, a ja sam iskoristio priliku da predsednika Jermenije pozovem da poseti našu lepu zemlju", napisao je Vučić na instagramu, uz fotografiju sa Hačaturjanom.

Susret sa direktorom Ekonomskog foruma

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa osnvačem i izvršnim direktorom #WEF22 Klausom Švabom.

"Svake godine tokom @worldeconomicforum naučimo mnogo o svetskoj ekonomiji, dobijemo nove ideje i čujemo neke od najpametnijih ljudi na svetu. Zahvalio sam Klausu Švabu što je pre sedam godina i Srbiju pozvao da bude redovan učesnik na #WEF", stoji u objavi na Instagramu.
Presednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas tokom #wef2022 sa predsednicom Export Import banke Ritom Džo Luis.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa tokom #wef2022 premijerom Republike Grčke Kirjakosom Micotakisom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: