Trostruko ubistvo u Čačku, Atenica pod opsadom policije – uhapšen osumnjičeni; oglasio se MUP FOTO

U čačanskom naselju Atenica sinoć je došlo do porodične tragedije, u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, mladić usmrtio oca, majku i dedu.

Izvor: B92

Subota, 09.04.2022.

09:05

Trostruko ubistvo u Čačku, Atenica pod opsadom policije – uhapšen osumnjičeni; oglasio se MUP FOTO
FOTO: Rina

"Sinoć u kasnim večernjim satima dovežena su tri beživotna tela u Gradsku kapelu. Nije bilo intervencija ekipa hitne pomoći, jer su lica dovežena u beživotnom stanju", rekao je za Tanjug PR Opšte bolnice Čačak.

Nakon izvršenog zločina, mladić je pobegao, a kako prenosi "Blic", Atenica je bukvalno pod opsadom policije koja je uspela da uhvati osumjičenog.

Nakon policijskog uviđaja biće poznate okolnosti ove tragedije.

Oglasio se MUP

FOTO: Rina
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su I. G. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se sumnjiči da je noćas u porodičnoj kući, u naselju Kulinovci u okolini Čačka, oštrim predmetom naneo povrede pedesetsedmogodišnjem ocu, četrdesetdevetogodišnjoj majci i osamdesetsedmogodišnjem dedi, usled čega su preminuli. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: