Mediji: Usred dana i usred Beograda pretučen načelnik odeljenja u Interpolu; Šok ko ga je napao

Načelnik odeljenja u Interpolu pretučen usred dana u Beogradu. Mediji navode da je već od prvog udarca pao u nesvest i da su ga pretukla dva policajca.

Izvor: B92

Utorak, 22.02.2022.

10:40

Mediji: Usred dana i usred Beograda pretučen načelnik odeljenja u Interpolu; Šok ko ga je napao
emevil/Depositphotos/Ilustracija

List "Blic", koji se poziva na saznanja "Republike", navodi da se sve odigralo usred bela dana na Cvetnom trgu, u centru Beograda, kao i da je pretučen M. V.

Njega su napali, kako se dalje navodi, D. S., bivši načelnik Službe za kiminalističko-obaveštajne poslove (SKOP) i M. R., koordinator u direkciji policije. Pretučeni načelnik odeljenja u Interpolu ima teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakturu lobanje i prelom ruke.

M. V. je napadnut, kako navode "Blic" i "Republika", s leđa i već prilikom,prvog udarca je pao u nesvest, a dvojica napadača su bez obzira na to nastavila sa brutalnim prebijanjem i udarcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: