Šišić uskoro u Srbiji?

Pilot bivše JNA major Emir Šišić mogao bi već sledećeg meseca da bude prebačen u Srbiju, gde bi odslužio ostatak petnaestogodišnje kazne.

Izvor: B92

Sreda, 30.08.2006.

17:58

Default images

Šišićev beogradski branilac Milorad Panjević za B92 je rekao da je realno očekivati da njegov klijent iz Rima stigne do kraja septembra jer su ispunjeni svi uslovi za transfer. "S obzirom da su italijanske vlasti dale sve neophodne saglasnosti za taj transfer, ja ovom prilikom samo apelujem na njihovo ministarstvo pravde da transfer i realizuju u najkraćem mogućem roku", kaže Panjević.

Emir Šišić trenutno se nalazi u Rimu, gde služi zatvorsku kaznu zbog obaranja helikoptera Evropske unije u Hrvatskoj, 7. januara 1992. Prvi korak ka njegovom transferu učinjen je još u maju 2005, kada su italijanske vlasti odoborile da ostatak kazne odsluži u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: