Naslovne strane: "Vučića hteli da ubiju na početku kampanje"; "Svaki peti zaraženi ima opasnu deltu"

Dnevne novine za sredu, 26. januar na naslovnim stranama donose brojne aktuelne teme.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

21:24

Naslovne strane:

"Politika" na naslovnoj strani sutrašnjeg broja donosi priču o poseti premijerke Ane Brnabić Briselu: "Srbija nikad ovom brzinom nije išla u EU", ali i o širenju koronavirusa: "Novi crni rekord u broju zaraženih kovidom 19".
"Večernji novosti" donose priču o planiranom atentatu na Aleksandra Vučića: "Vučića hteli da ubiju na početku kampanje", ali i o vakcinaciji u Srbiji: "Prvu dozu primi do hiljadu ljudi dnevno".
"Blic" obrađuje teme optužnice protiv Dijane Hrkalović: "Tražila da se uništi snimak razgovora ubijenog advokata" i širenje koronavirusa: "Svaki peti zaraženi ima opasnu deltu".
"Kurir" donosi priče o klanu Velje Nevolje: "Belivuk pao zbog ženinog selfija", a donosi i savete šta da radite ako padnete na ledu: "Koga da tužite ako padnete na ledu i polomite se".
"Alo" piše o planu za atentat na presednika Vučića: "Čečen plaćen da ubije Vučića" kao i o sukobima u Ukrajini: "U Ukrajini se sprema Treći svetski rat."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: