Vulin o nestalom Splićaninu: Siguran sam da nasilja nije bilo

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin govorio je jutros o slučaju nestalog Mateja Periša.

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

09:03

Vulin o nestalom Splićaninu: Siguran sam da nasilja nije bilo
Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

"Mi dajemo sve od sebe da to rešimo, a kada se pojavi nešto što je interesantno javnosti, mi imamo i dobronamerne i zlonamerne ljude, koji se javljaju po tom slučaju", rekao je on za Kurir televiziju.

"Mi proveravamo svaku dojavu. Nedavno su nam javili da nestali mladić kupuje hleb na Vračaru. Kada smo proverili, shvatili smo da je u pitanju komšija. Ja moram da iskažem jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao nacionalni sukob. Ovo je bezbedan grad, ovde vas niko nikada neće napasti zbog nacionalosti", kazao je Vulin i naglasio da isključuje svaku mogućnost vršenja nasilja nad nestalim Splićaninom.

"Siguran sam da nasilja nije bilo ni u klubu, ni van njega. To su posvedočili i Matejevi prijatelji i gosti i klubu i osoblje", ističe ministar Vulin, a prenose Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: