Prvi rezultati istrage ubistva "škaljarca": Bomba aktivirana daljinski

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Cetinjanin Jasmin Šahović, koji je ubijen u ponedeljak, stradao je od eksplozivne naprave postavljene pod automobil.

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

13:40

Prvi rezultati istrage ubistva
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

Bomba ispod automobila Šahovića (42) aktivirana je daljinskim upravljačem, dok je vozilo bilo u pokretu.

Eksplozicija se dogodila u podgoričkom naselju Tološi, nedaleko od iznajmljene kuće u kojoj je živeo sa porodicom. Još niko nije označen odgovornim za ovaj zločin, a kako je podgoričkoj Pobjedi nezvanično saopšteno, inspektori nisu utvrdili ko stoji iza likvidacije.

Šahović je bio u vozilu "reno klio", cetinjskih registarskih oznaka i kretao se ulicom Partizanski put prema centru grada.

Šahović je bio sam u vozilu, a u trenutku eksplozije, prema do sada prikupljenim podacma iz istrage, nije bilo automobila koji su bili u njegovoj blizini. Od siline eksplozije, telo je izletelo kroz šoferšajbnu i palo nekoliko metara dalje. Automobil je u potpunosti uništen, a sa njim i mnogi tragovi.

Šahović je, inače, piše Pobjeda, nedavno izašao iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Šahović je poznat istražiteljima, a kako tvrde iz bezbednosnih službi, blizak je škaljarskom kriminalnom klanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: