Brnabićeva o referendumu: "Napravili smo veliki korak u jačanju vladavine prava" FOTO

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je građanima što su većinom glasali za ustavne promene na referendumu održanom u nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2022.

10:35

Brnabićeva o referendumu:
Foto: EPA-EFE/VAIOS CHASIALIS

"Čestitam svim građanima Republike Srbije na uspehu referenduma. Napravili smo veliku korak u jačanju vladavine prava i daljoj demokratizaciji našeg društva. Srbija će po prvi put u svojoj istoriji dobiti nezavisno pravosuđe i samostalno tužilaštvo, čime nastavljamo da jačamo naše institucije", navela je Brnabićeva na "Instagramu".

"Verujem da ćemo tek u godinama pred nama shvatiti koliko smo veliki i značajan posao uradili u nedelju, 16. januara 2022. godine. Hvala svima koji su izašli na referendum, posebno onima koji su zaokružili 'da' , čime su pomogli da bude doneta veoma važna odluka za budućnost naše zemlje", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: