"Vi ne morate, ja mu verujem"

Ivica Dačić rekao da je Aleksandar Vučić "od prvog dana kako je postao šef države najavio povlačenje sa stranačke funkcije i to će da uradi već ove godine".

Izvor: Beta

Četvrtak, 13.01.2022.

08:40

Tanjug/Miloš Milivojeviæ

"Vi ne morate, ja mu verujem. Uostalom, to kako neki predsednik obavlja svoju funkciju i da li mu ljudi veruju, lako se proverava na izborima, a Vučić je ubedljivi pobednik", rekao je predsednik SPS u intervujuu za Nedeljnik, upitan da li veruje da će se predsednik Srbije, koji je i predsednik SNS, povući sa stranačke funkcije, kao što je rekao.

Dačić je rekao da će SPS podržati Vučića kao zajedničkog kandidata na izborima za predsednika države, "a još ćemo da razgovaramo da li ćemo da nastupamo sa različitim listima ili zajedno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: