Dodik prvi napustio sastanak sa šefom Delegacije EU; nestalo struje VIDEO

U sarajevskoj rezidenciji šefa Delegacije EU Johana Zatlera upriličena radna večera trojice domaćih lidera sa evropskim i američkim diplomatama.

Izvor: Novosti

Ponedeljak, 29.11.2021.

21:52

Dodik prvi napustio sastanak sa šefom Delegacije EU; nestalo struje VIDEO
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Oko 20:30 nestalo je električne energije u celoj ulici, pa tako i vili gde se odvija sastanak. Zatlerova rezidencija je ostala bez napajanja električnom enegijom, kao i ostatak uske ulice u centru Sarajeva.

Prema onome što se vidi sa ulice, u kući ne gore svetla, ali nije poznato da li je neka od prostorija ipak obasjana svetlom uz pomoć agregata s obzirom da niko od aktera sastanka još nije napustio objekat.

Večeru je ranije, oko 20 sati, napustio Milorad Dodik (SNSD) zbog ranije dogovorenih obaveza, a u kući su i dalje Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ), američki izaslanik Metju Palmer, predstavnica EU Angelinom Ajhorst, kao i američki ambasador Erik Nelson.

Tema večerašnjeg susreta je aktuelna politička situacija u BiH, kao i izmene Izbornog zakona.

Niko od učesnika večerašnjeg sastanka nije davao izjave za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: