U udesu kod Zlatibora auto prepolovljen; jedna osoba povređena, kilometarske kolone

Dogodio se težak udes na putu od Užica ka Zlatiboru u popodnevnim časovima, u kom je učestvovao kamion i jedan automobil. Povređeno je jedno lice.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

15:32

U udesu kod Zlatibora auto prepolovljen; jedna osoba povređena, kilometarske kolone
Foto: RINA

Kamion je bio natovaren građevinskim materijalom i od siline udara prosuo rizlu. Zbog udesa formirane su ogromne kolone vozila.

U popodnevnim časovima na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru u mestu Popova voda, došlo je do teškog udesa u kom su učestvovali kamion užičkih registarskih oznaka natovaren građevinskim materijalom i jedan automobil iz Kraljeva. U ovom udese povređeno je jedno lice.

"Izgleda strašno, udes se dogodio na duploj punoj traci. Automobil je prepolovljen, smrskan do motora i bez vrata, šoferka napukla skroz, nadam se samo da su svi živi. Svuda po putu prosuta je rizla koju je kamion prevozio i ispala od siline udara", kazao je jedan od očevidaca za RINU.

Zbog incidenta koji se dogodio na magistralnoj saobraćajnici formirane su kilometarske kolone, pa se vozila preusmeravaju na alternativne pravce, a dok se uviđaj ne završi i utvrde sve činjenice koje su dovele do ove nezgode,saobraćaj se odbija na neizmenično propuštanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: