Centavija dobila dozvolu za letenje

Prva srpska aviokompanija koja nudi jeftin avioprevoz "Centavija" saopštila je da je dobila dozvolu za letenje.

Izvor: Beta

Utorak, 18.07.2006.

19:31

Default images

"Centavija" će tokom letnje sezone u saradnji sa turističkim agencijama prevoziti putnike na čarter letovima za Egipat, Tursku, Španiju i Grčku, navodi se u saopštenju. Srpski lou-kost avioprevoznik je najavio da će ove jeseni početi da obavlja redovan aviosaobraćaj do Italije, Nemačke, Švajcarske, Austrije, Slovačke i drugih zemalja u okruženju.

Cene karata na tim letovima još nisu određene, ali će zavisiti od popunjenosti aviona i biće jeftinije za putnike koji mesta u avionu rezervišu nekoliko sedmica unapred.

Kompanija trenutno ima sedam posada, koje su prošle dodatnu obuku u Australiji, a putnike trenutno prevozi za jednim četvoromotorni mlazni avion tipa "Bae 146-200" iznajmljenim od kompanije "Britiš aero sistem", naveli su u "Centaviji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: