Vučić se sastao sa kineskim šefom diplomatije FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Kine Vang Jijem, koji boravi u zvaničnoj dvodnevnoj poseti našoj zemlji.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

06:55

Vučić se sastao sa kineskim šefom diplomatije FOTO
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Posle sastanka u Palati Srbija predviđen je i plenarni sastanak delegacija Srbije i Kine, koji će otvoriti Vang Ji i Vučić.

Posle plenarnog sastanka predviđene su kratke izjave za medije Vučića i Vang Jija. Ranije danas Vang se sastao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, sa kojim je potpisao Protokol o saradnji dva ministarstva. Šef kineske diplomatije doputovao je u sredu u dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar Nikola Selaković.

Vang Ji se u sredu uveče sastao sa premijerkom Anom Brnabić, predsednikom Skupštine Ivicom Dačićem, dok je jutros razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem.
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: