Saobraćajke, izgoreli automobil i kovid pacijenti

U Beogradu se tokom protekle noći dogodilo više saobraćajnih nezgoda i jedan požar u kojima nije bilo teže povređenih.

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.10.2021.

08:13

Saobraćajke, izgoreli automobil i kovid pacijenti
Ilustracija: Depositphotos/zx6r92

Najviše posla za medicinske ekipe bilo je sa kovid i hroničnim pacijentima, kažu u Hitnoj pomoći.

U 19.56 sat mušskarac (19), kod kafane Bitolj pao je sa motocikla i sa lakšim povredma prevežen je u Urgentni centar.

Nešto kasnije, u 21.47 sati dogodio se požar u ulici Vojvode Vlahovića 47 G, a jedna osoba zbrinuta je na licu mesta. Jutros u 02:01 došlo je i do saobraćajne nezgode na Ceraku, kada je u Jablaničkoj ulici, prema Vinoggradskom vencu, auto udario u banderu, a jedan muškarac (54) zadobio je lakše povrede.

Ukupno 22 dežurne ekipe do šest sati ujutru imale 128 intervencija, od toga 11 na javnom mestu,a obavile i 48 interkliničkih prevoza kovid pacijenata, dok je sa kućne adrese do trijažnih centara bilo 17 transporta.

Takođe za pomoć su se javljali hronični pacijenti, koji su žalili na različite simptome, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici, a povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: