Održan sastanak SNS i SPS o saradnji FOTO

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovarala je sa delegacijom SPS, koju će predvoditi lider socijalista Ivica Dačić.

Izvor: B92

Utorak, 26.10.2021.

06:55

Održan sastanak SNS i SPS o saradnji FOTO
Foto: SNS

Sastanak se održao u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a sastanku su, pored lidera SNS i SPS, prisustvovali potpredsednik SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, predsednik GO SPS Aleksandar Antić.

O tome šta je odlučeno na sastanku, pročitajte OVDE.

Razgovor naprednjaka i socijalista ranije je najavio i sam Dačić, navodeći da će pričati o modelima saradnje, koja je, kaže, nesporna.
Foto: SNS
Najavio je i da se radi na pripremi određenog dokumenta koji će biti potvrda saradnje dve stranke. Dačić tvrdi da je jedini mogući zajednički kandidat Aleksandar Vučić, a da je na predsedniku odluka da li će se ponovo kandidovati ili ne.

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto. U poslenjih devet godina koliko ove dve stranke sarađuju, kaže Dačić, nije bilo situacije u kojoj su on i predsednik imali različita mišljenja, jer se politički razumeju.
Foto: SNS
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: