"Sudiji sam dala 1.500 evra"

Optužena Dževa Zekić kaže da je optuženom sudiji Ljubomiru Vučkoviću dala 1.500 evra mita.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.06.2006.

17:51

Default images

Dževa Zekić danas je u nastavku suđenja sudiji Vrhovnog suda Srbije Ljubomiru Vučkoviću, optuženom za primanje mita, rekla da mu je dala 1.500 evra, a da je on prethodno tražio 3.000. Dževa Zekić se do danas branila ćutanjem, a pred Posebnim odeljenjem Okružnog suda danas je izjavila da se kod Vučkovića dva puta raspitivala o mogućnostima da njenom sinu Dževadu Zekiću bude ublažena kazna od sedam meseci zatvora.

"Vučković u prva dva susreta nije pominjao novac, nego me je savetovao da bi mom sinu moglo da pomogne lekarsko uverenje o bolesti. Posle toga se javio i tražio 3.000 evra, ali sam mu ja dala 1.500, pošto nisam imala više. Vučković mi je rekao da mu je taj novac potreban da nekoga časti", rekla je ona.

Vučković je pri suočenja s Dževom Zekić rekao da nije uzimao, tražio, niti pominjao novac, dok je ona ostala pri iznetim tvrdnjama. Vučković je optužio Dževu Zekić da je današnji iskaz dala u dogovoru s Tužilaštvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: