KOSTUNICA RAZGOVARAO SA MILOSEVICEM

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2001.

08:28

Default images
Predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica u subotu je u Palati federacije primio predsednika Socijalisticke partije Srbije Slobodana Milosevica, koga je Haski sud optuzio za genocid i ratne zlocine pocinjene na prostoru bivse Jugoslavije. Kako prenosi SRNA, u razgovoru je bilo reci o ukupnim prilikama u zemlji, stanju na Kosovu i odnosima u jugoslovenskoj federaciji, stoji u sturom saopstenju iz Kabineta Kostunice, koje prenosi TANJUG.

Buduci srpski premijer Zoran Djindjic izjavio je za Radio B 92 da je i on za sastanak Kostunice i Milosevica saznao preko radija. "Ne znam kakvu bi ulogu covek koji je rasturio Jugoslaviju mogao da ima u razgovorima o buducnosti federalne drzave. Mozda samo to da kaze svoje misljenje, pa da mi uradimo suprotno od onoga sto on savetuje. U svakom slucaju, ne znam za sadrzaj tog razgovora, nisam bio o tome obavesten, ali pretpostavljam da ce na sastanku DOS-a u nedelju gospodin Kostunica dati informaciju o tome kako je doslo do sastanka i sta je bio njegov sadrzaj", rekao je Djindjic za Radio B 92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: