IVKOVIC: KOSTUNICA NAS NATERAO DA GA RESPEKTUJEMO

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2001.

16:47

Default images
Visoki funkcioner SPS-a Branislav ivkovic ocenio je u izjavi za Radio B92 da susret Milosevica i Kostunice ima posebnu tezinu i znacaj, s obzirom da se radi o susretu "liedra politicke grupacije koja je na vlasti i lidera najjace opozicione partije". Naglasavajuci da u tome ne vidi nista cudno, Ivkovic je izrazio misljenje da je "izuzetno dobro sto su se susreli, jer je sasvim prorodno i normalno da se tezi ka ostvarivanju kontinuiteta u rukovodjenju drzavom i da se vrsi odredjeni prenos informacija o onim stvarima koje su se dogadjale, o zapocetim aktivnostima na medjunarodnom i unutrasnjem planu". "Smatram da je ovo pravi potez i pravi primer kako treba da se radi, i zasigurno je znacajno distanciranje od crno - bele politike koju ovih dana plasiraju odredjeni lideri DOS-a", dodaje Ivkovic. "Mislim da je predsednik SRJ naterao svojim cinjenjem mnoge od nas da vrlo respektujemo aktivnosti legaliste, coveka koji je itekako spreman za dogovore o mnogim bitnim pitanjima od interesa za gradjane Srbije", zakljucio je Ivkovic, uz napomenu da nema informacija o tome da li su Milosevic i Kostunica razgovarali i o Haskom tribunalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: