B92.net i ove godine nominovan za najbolji regionalni portal: Glasajte od 1. novembra

Portal B92.net i ove godine se našao na listi 30 nominovanih za najbolji portal u regionu u 2021. godini.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

14:35

B92.net i ove godine nominovan za najbolji regionalni portal: Glasajte od 1. novembra

Glasovima čitalaca i žirija biće izabran najbolji u konkurenciji 30 regionalnih portala četvrtu godinu zaredom. Izbor sprovodi Media daily, jedini specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju.

Svaka država ima broj predstavnika u odnosu na veličinu države, pri čemu je približno 600.000 stanovnika potrebno za svaki portal. Tako Crna Gora ima jednog predstavnika, Slovenija i Severna Makedonija po tri, BiH šest, Hrvatska sedam i Srbija 10.

Nominovani su birani po kriterijumima rejtinga po Gemijusu i Aleksi plus uredničko praćenje rada, zatim prošlogodišnji rezultat takmičenja, i fokusiranje na portale koi su bolje ocenjeni od žirija.

Lista nominovanih nalazi se na ovom linku.

Glasanje će biti održano od 1. do 30. novembra, a rezultati će biti objavljeni 10. decembra u 12 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: