Đurić odgovorio Velji: Dužni ste da svaki slučaj korupcije prijavite tužilaštvu u Leskovcu

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić reagovao je na najnoviju izjavu Bljerima Velje, šefa Kabineta predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani.

Izvor: B92

Subota, 16.10.2021.

17:39

Đurić odgovorio Velji: Dužni ste da svaki slučaj korupcije prijavite tužilaštvu u Leskovcu
Printskrin: TV Prva

Đurić je poručio Velji da je kao državljanin Srbije dužan da svaki slučaj korupcije prijavi kancelariji tužioca u Leskovcu.

Đurić je tako reagovao na objavu Velje na Tviteru da su "dosadašnji rezultati Srbije u slučajevima organizovanog kriminala i korupcije - nula".

"Gospodine, Velja, kao državljanin Srbije, dužni ste da svaki slučaj korupcije prijavite kancelariji tužilaštva u Leskovcu", napisao je Đurić na Tviteru.

Povodom liste slučajeva koje je u svom tvitu pobrojao Velja, Đurić je naveo da nije sasvim siguran odakle mu ti podaci, a u svojoj objavi je naveo šta je sve učinjeno u periodu od 1. januara do 15. juna 2021.godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: