Vučić: "Spreman sam na iznenađujuća rešenja"

O izborima u SNS-u VUčić je rekao da se mogu očekivati velike promene i da mora da se omogući napredak mladim i ambicioznim ljudima.

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

23:41

Vučić:
Printskrin: TV Prva

"Biće velikih promena na svim nivoima", najavio je.

"Morate da menjate, morate da pokazujete da ima mesta za nove ljude i za novu ambiciju", rekao je Vučić za TV Prva.

"Mi ćemo da analiziramo jer mislimo da je važno da obezbedimo pobedu da imamo kontinuitet stavrnih realnih sistemskih promena", dodao je.

"Biću spreman na iznenađujuća rešenja da obezbedim pobedu, ako to ima veze sa interesima građana."

Rekao je da je ponosan da stranci u našoj zemlji ne odlučuju i da će se 3. aprila, kada budu održani opšti izbori videti da li će tako i ostati.

Na pitanje da li je tačno da je lider Dveri Boško Obradović njegov čovek u opoziciji, rekao je da je to netačno.

"To je besmisleno, naravno. Da hoću da se našalim, rekao bih, moji najbolji igrači su Đilas i Šolak, dok je njih, SNS ne treba da se brine."

Rekao je da je ponosan što je bio predsednik Republike i što je bio tu kao premijer i predsednik kada su bile poplave, migratorne krize, korona.

"Iz svega toga Srbija je izlazila ekonomski jača. Ponosan sam na puteve, pruge", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: